• Ring oss
  • 0293 - 109 90

Måndag - Fredag ( 7.00 - 17.00 )

Nu är vintern snart här vara sig vi vill eller inte och hur ska man då kläd sig för att slippa frysa när man jobbar utomhus?

Lager 1 - Transport

Transporterar bort fukten från huden

Ett underställ i funktionsmaterial transporterar fukten från huden och vidare till nästa lager.

Lager 2 - Isolera

Isolerar mot kyla

Mellanlagret isolerar och hjälper dig att hålla värmen, samtidigt som det transporterar fukten vidare till nästa lager. Använd syntetmaterial.

Lager 3 - Skydda

Sköld mot väta, vind och kyla

Yttre sköld mot väta, vind och kyla. Isolerar och hjälper dig att behålla kroppsvärmen.

Tjejerna på Svanbygrillen, eller som de gärna refererar till sig själva "Kärringarna". Flera maträtter heter nämligen något med "kärringarnas". Nu har de bytt hela fasaden och även skyltningen. 

Skyltarna är cirka tio meter långa och gjorda i bockad aluminium som är folierade och laminerade för att hålla i många år framöver. Nu ser det verkligen inbjudande och trevligt ut och idag har vi faktiskt testat uteplatsen i finvädret med en väldigt god mjukglass. Vi rekommenderar verkligen att åka dit och äta riktigt god mat på lokala råvaror. Eller varför inte ta en mjukglass i solen. 

» Besök dem på facebook

 

"Trygghet och omtanke"

Oavsett vilken branch företaget är verksamma i så är det viktigt att förmedla omtanke, trygget och säkerhet till sina kunder. Fler och fler upptäcker att kondomer är en fantastisk profilprodukt för när du vill förmedla dessa värdeord. Ibland med dessa värdeord tryckta på förpackningen, i andra fall kanske en fyndig slogan passar bättre.

Våra högkvalitativa latexkondomer är givetvis CE-märkta enligt EUstandard 93/42/EU och producerade enligt ISO 4074:2002, ISO 9001:2000 och ISO 13485:2003 samt spårbara med LOT-nummer.

Kondomer i singelpack, med digitaltryck

Klimatkompenseras till 100% genom trädplantering.
Leveranstid ca 3 veckor.

Ett litet byggföretag i Tierp som ägs av den välrekommenderade Nicklas Englund, med ca 20 års erfarenhet i branschen. Nicklas kom in till oss och berättade att han skulle öppna eget, vi tog fram en logotype till honom och stripade upp bilen. Företaget är nyligen startat och redan fått goda recensioner. Nicklas och hans företag finns på Facebook om ni vill besäla honom.

» NiE Bygg på Facebook